zaterdag 29 september 2012

verandering van kleur ...

Verandering van kleur 

Vandaag was het dan weer zo ver ik moest en zou naar de kapper gaan de afspraak stond al 5 weken. Ja ik ga iedere 5 weken naar de kapper mijn haar groeit nou eenmaal heel snel :). Ik had nog een kleurtje in mijn haar dat meer bij het voorjaar en zomer past dus het kriebelde weer heel erg om mijn haar te veranderen. Ik houd van kleuren en extreme kapsel en proberen ook telkens iets nieuws laatst zag ik iemand met ongeveer het zelfde kapsel lopen en het kriebelde om het meteen te laten veranderen kan der niet goed tegen als ik ongeveer t zelfde hebt . Tja nu zullen jullie denken wat is dat voor apart mens ja ik houd nu eenmaal van anders dan normaal dus anders als anders om het zo maar te zeggen.
Ik was de hele week al niet lekker dus ik had zo iets o nee als ik maar niet moet afbellen want mijn model in mijn haar was er helemaal uit dus moest echt nodig iets aan gebeuren,
Zo gezegd zo gedaan zat vanmorgen 9:30 in de kappersstoel voor 2 kleuren verf daarna onder de climax (warmte lampen) dan nog geknipt jep kwam om 11:00 uur na buiten maar het eind resultaat is te gek
Heb allerlei leuke reacties binnen gekregen van gek tot apart tot gaaf wil ik ook dat laatste heb ik liever niet . Leuk dat ik iemand kan inspireren maar kies dan maar iets anders ;-)
om maar te zeggen waar dit over gaat zoals de seizoenen per jaar verwisselen wissel ik regelmatig mijn haarkleur aan !
Ik hou gewoon niet van te lang doorlopen met hetzelfde begrijp me niet verkeerd als anderen dat willen prima misschien als ik de leeftijd van 70 heb bereikt misschien dat ik dan ook zo iets heb van oke nu is het genoeg geweest laat ik nu maar voor een watergolf gaan :)
heb een heerlijke ochtend gehad en ja het is waar in de kapsalon weet je binnen de kortste keren het laatste nieuws.
Ik ga vooral om even lekker te ontspannen en met mijn vaste kapster bij te kletsen zodat we weer op de hoogte zijn van alle nieuws en trends 
dat was mijn dagje kapper dat ik wel verdiend heb na een week van ellende en pijn even heerlijk te ontspannen !

met een nieuw kapsel groet wens k jullie een fijne avond 

vrijdag 28 september 2012

lezen




Lezen........   

Zoals de meeste wel weten die me beetje kennen lees ik was af in een jaar. De laatste tijd was het echter minder kon me gedachten er niet bij houden en mijn hoofd had niet genoeg rust om lekker te gaan zitten met een boek op de bank. Nadat ik vorige week ziek ben geworden of ja ziek chronish ziek ben ik al lang en dat wat ik nu heb is daar een onderdeel van.
Moest ik het wat rustiger aan doen, of in ieder geval s'avonds . En dacht laat ik maar weer eens het web afsporen voor leuke ebooks ja ik lees digitaal vanwege mijn handen is minder zwaar voor mij en kan ik het langer volhouden en zo kan ik ook genieten van het lezen en word ik niet afgeleid door pijn in handen of wat dan ook.
Besloot ik weer wat nieuwe boeken te downloaden zoals die van Daphne Deckers Alles is zoals het zou moeten zijn. Het is een leuke roman met een lach en traan tenminste in begin leek t allemaal volmaakt te binnen maar dat leekt helaas anders te lopen wat het wel erg interessant maakte . Want ja iedere relatie heeft zijn ups en downs maar hier ging t van up na down en up down heerlijke roman vind ik het .Het leest heerlijk weg en zo krijg ik toch de rust die ik nodig heb bedoel lichamelijk he ;-)
Omdat ik bijna op het einde ben van deze roman besloot ik deze week nog 2 boeken te downloaden vijftig tinten grijs hoorde ik goede reacties over dus die besloot ik ook maar meteen te downloaden en meteen deel 2 ervan vijftig tinten donkerder . 
Dus ben weer eens benieuwd het leuke ervan is dat mijn vriendin Vero nique   is ook helemaal verzot van lezen of ja zeg maar gerust verslaafd ook zij is chronisch ziek en slaap lecht en wat doe je dan lezen zo krijg je toch wel wat rust . 
En zo weet ik weer wat ik kan lezen en zij van mij en delen dat samen 
Wat ik niet in de digitale boekenkast heb heeft zij wel in der digitale boekenkast dat is wel heerlijk zo vriendin die ook erg van lezen houd . 
Hopelijk kan ik weer snel met haar weer eens na een lezing of wat dan ook want ze is een kanjer ondanks alles kunnen we lachen om de verhalen van wie ze ook geschreven heeft 
vandaar dat ik de roman van Daphne dekkers haar uitvoerig heb beschreven ja met een lach sorry ,
een lees groet vanaf hier 

maandag 24 september 2012

pijn ....




Pijn.... 

Pijn heb ik al 8 jaar. maar sinds een week ontzettende last van mijn rechter onderbuik ja nu zullen wel belletjes gaan rinkelen. Vandaag weer de arts opgebeld met de vraag of ik op spreekuur kon komen gelukkig was er nog een plekje vrij.
Omdat ik in het weekend op de post ben geweest met spugen en ontzettende pijn wilde ik toch voor de zekerheid mijn vaste arts laten kijken hij weet inmiddels mijn hele voorgeschiedenis van mijn buik en zenuwpijn (acnes syndroom) . Eenmaal binnen en de vragen beantwoord te hebben wilde hij toch even de buik zien en begon te drukken in de rechter onderkant ik kon bijna het hele jodel refrein jodelen.
Man wat deed dat zeer zeg de hele buik gevoeld en geluisterd te hebben. Moest ik toch weer bloed laten prikken om een eventuele blinde darm ontsteking en ontstekingen uit te sluiten dan kon met cito dat is dus spoed.
En moest 's middags terug bellen helaas was nog niks binnen dus moet ik morgen weer terug bellen.
Hopelijk weten ze wat het is ja verklevingen maar dat je er zo ziek van kunt worden dat kan ja maar had ik nooit verwacht.
Maar toch nemen we het onzekere voor het zekere en laten alles controleren hopelijk is mijn  bloed wel goed . En zijn het gewoon de verklevingen die me zo een pijn geven en belabberd maken we zullen het snel weten .
Dus dat word nog een paar uurtjes wachten en denken wat het zou kunnen zijn
Nu gewoon vloeibaar eten al begint dat je ook al gauw te vervelen en een beetje rustig aan doen en op tijd de rust pakken en hopelijk zijn we snel weer de oude en snel opgeknapt
Daar ga ik van uit want ik ben eenmaal een optimist en positief mens !
liefs  B



zondag 23 september 2012

Wk gilbert zien winnen vanaf de bank !






Phillipe Gilbert zien winnen vanaf de bank !..........          

Het wereld kampioenschap zit er helaas op een week lang werd er door het mooie Limburg gekoerst. Ik heb wel nog de tijdrijders zien fietsen maar helaas deze wedstrijd van vandaag heb ik niet kunnen kijken een paar straatjes verderop. En dat was zuur en deed pijn des al niet te min heb ik genoten van een mooie koersdag vandaag. door de mooie heuvels en natuurlijk 11x de cauberg. Ik had Philippe Gilbert al op geschreven ondanks zijn twijfelachtige seizoen de cauberg en bemelerberg liggen hem wel en ja ook boonen had ik op lijstje staan met een Terpstra. Helaas voor onze landgenoten pakte het vandaag niet goed uit alhoewel voor Lars boom wel hij werd nog 5e. Het was nog spannend maar het zou dan echt op de cauberg beslist worden want op de bemelerberg gebeurde er nog niks, dus op naar de cauberg en daar gebeurde het pats en Gilbert was uit t hok en reed 2 kilometer voor de meet weg .
Ik had er graag tussen gestaan om het mee te willen maken helaas besliste mijn gezondheid anders en dan in die omstandigheden heb ik het maar mooi liggend vanaf de bank bekeken
Op naar het volgende weekend vind er weer een mooie koers plaats
Bedankt voor een hele mooie week wielrennen in ons mooi Limburg en deze prachtige heuvels
Dit zal ons nog lang als Limburgers en natuurlijk ook de rest bij blijven
Hij heeft het toch maar mooi geflikt Philippe Gilbert
En wellicht doet hij het volgend voorjaar wellicht de in de Amstel gold dunnetjes over

Met een mooie wieler groet wens ik jullie een prachtige zondagavond





vrijdag 21 september 2012

ochtendje op stap met vaders


    Ochtendje op stap met vader 

Gisteren vroeg ik aan pap zullen we morgen even naar de wielerbeurs gaan die naast het wk wielrennen parcours ligt. Waarom vraagt ie ja ik moet nog zo een ronde boek zien te krijgen omdat ik de mijne cadeau heb gedaan. O zegt ie ja ik hoef toch pas later te beginnen en kunnen we meteen even samen daar rond kijken gebeurd niet meer zo vaak dat we samen naar zo beurs gaan. Dus verheugde me erop al stond ik niet lekker op maar dat mocht de pret niet drukken het weer zat mee was niet fris of wat dan ook.
Eenmaal aangekomen is niet ver voor ons je zou zo kunnen zeggen om de hoek maar dat ook weer niet.
Auto moesten we een stukje verder weg parkeren mooi konden we meteen stukje wandelen en vertellen aan wie we denken die zondag de regenboog trui gaat winnen.
Eenmaal aangekomen was nog vroeg dus nog lekker rustig de expo was open maar wat bleek het ronde boek kreeg je daar niet moest ik dus bij de officiële uci shop zijn ach ja dat had ik kunnen weten maar omdat ik dan  ander boek opgestuurd had gekregen wist ik het ook niet.
Ach zegt pap dan lopen we nog stukje door de expo en nog stukje over het parcours ik zag hem ook genieten hij vind voetbal leuker maar kan ook heel erg genieten van koers, Zag dat hem zijn ogen ook groter werden wat er allemaal op het terrein stond en daar moest ik eigenlijk erg om lachen .
Daarna nog stukje over de cauberg tot aan de finish gelopen.
En hebben nog heerlijk gepraat over van alles en nog wat hoe hij tegen de operatie aan kijkt en de dingen die ik nog graag wil gaan doen.
Heerlijk gesprek gevoerd en samen heerlijk gelachen en met leuke mensen gepraat die er ook waren voor de sfeer te proeven.
Nou zegt paps dan moeten we morgen maar terug gaan gaan we wat later kunnen we ook een wedstrijd bekijken. Hopelijk voel ik me goed genoeg wat zulke uitjes zijn gewoon om te genieten ook al is het dichtbij maar voor mij betekent het veel!
Dus morgen gaan we weer een poging wagen om samen met mijn ouders zo boek te gaan bemachtigen en als het dan niet lukt heb ik in ieder geval 2 dagen genoten een dag samen met mijn vader op pad en de ene dag samen met allebei mijn ouders.
Dus morgen weer een dagje expo en dan ook meteen even naar de tijdrit fietsen kijken want daar waren we nog niet aan toe gekomen geloof dat dan onze ogen nog groter worden van verbazing
nu stond er al veel ik noem het maar het circus eromheen.
Maar wel een circus waarvan ik houd wieler publiek mensen die over de wedstrijden praten en waar dan een twinkel in de ogen van komt en nieuwe mensen ontmoeten
Mijn dag was geslaagd ondanks de pijn wat ik erna had en energie die ik moest inleveren het maakte mij niks uit
Dit neemt niemand meer van mij af
wens jullie allen een heel mooi weekend en als je de kans krijgt komt dan naar het
WK WIELRENNEN in ZUID-LIMBURG
die kans krijg je misschien nooit meer om het zo van dicht bij mee te mogen maken




























donderdag 20 september 2012

einde wieler seizoen






Einde wielren seizoen voor mij .......

Nu de dagen korter worden en het kouder word gaat ook aan een mooi wieler seizoen een einde komen althans voor mij nu .
Helaas kan ik door de verklevingen niet fietsen komende dagen ik hoop dat zondag de pijn minder is en nog een klein rondje op de racefiets kan maken .
Want ook al is het frisser aan het worden buiten daar kun je op kleden maar pijn is nooit te voorspellen dus neem ik nu wat extra rust en hoop ik zondag nog een mooi rondje te kunnen fietsen.
Voor mij was het dit jaar zo wie zo een kort wielerseizoen omdat ik mijn racefiets later heb aangeschaft maar des al niet te min hebben we toch nog mooi weer gehad en heb ik toch wel bijna iedere week tot anderhalve week geleden kunnen genieten met mijn nieuwe fiets en mijn grenzen kunnen verleggen.
Wat me een enorme boost gaf en steeds meer zelfvertrouwen kreeg op de fiets want in begin was het nog beetje harkent op de fiets zitten nog geen goede houding allemaal stukje bij beetje moeten uitvinden.
En ja ook ik had het bekende kwaaltje zadelpijn om het maar even netjes te noemen maar met goede raad en trucjes kwam t allemaal goed.
En natuurlijk maar te zwijgen van mijn val ook dat zullen er veel herkennen vergeten uit te klikken uit je pedalen als je moet stoppen voor een stoplicht is schijnbaar ook een beginners foutje t zag er nogal stom  uit en een goede wond er aan over gehouden die eigenlijk gehecht had moeten worden.
Maar al met al kijk ik naar het nieuwe wielerseizoen uit en ook wel naar de winter het heeft ook zo zijn charme maar de kou ja ach we doen het er maar mee 
Nu nog even genieten van de laatste paar dagen wk wielrennen in eigen provincie en dan is het weer stilletjes exit !.....

liefs ......C 

woensdag 19 september 2012

wk tijdrijden mannen elite 2012



Wk tijdrijden heren elite 2012

Vandaag was het dan zo ver wk tijdrijden heren elite wat hadden zij een mooi parcours maar vooral ook heel erg zwaar . het begon nog zo zonnig deze dag dus was hoopvol voor vanmiddag maar toen kwam het opeens met bakken uit de hemel vallen. Gelukkig was dit maar van korte duur maar u begrijpt het wegdek droogt wel op maar op plekken waar het beschut is of bewolkt droogt de weg niet op . Dus hield mijn hart vast in het stukje Termaar wat overigens aan elkaar vast hoort en niet los van elkaar zoals somige het spellen.
Ging pinottie hard onderuit hij werd weliswaar weer op de fiets gezet maar verder het buurtschap naderde stapte hij af achteraf bleek dus met een sleutelbeenbreuk te zijn. En ook op die weg haalde tony martin alberto contador in daar werd dus geschiedenis geschreven zoals sporza het vertelde en laat ik nou net in die gemeente woonen en ja ook ik fiets daar dus ken die wegen op mijn duimpje.
Het werd nog goed spannend met taylor Phinney tot op t laatst was het een seconden spel ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten ! en heerlijk genoten van deze prachtige tijdrijders .
Taylor phinney kwam over de streep met 58.44.13 en Tony martin met 58.36.76 dus Tony was om precies te zijn 5.37 sec dat gaat nog wat beloven voor volgend kampioenschap.
De beste Nederlander was overigens Wilco kelderman.
ik had gehoopt vanmiddag zelf nog wat foto's te kunnen maken maar helaas mijn pijn gooide roet erin dus hopelijk komend weekend de laatste paar wedstrijden zien.
En dan nog genieten van deze laatste paar dagen wk zuid Limburg wat een hele goede reclame voor onze provincie is al kan ik me best voorstellen dat je soms gek word van de afsluitingen maar dat weet je eenmaal al ruime tijd van te voren
Het was weer een mooie wk wieler dag vandaag
Morgen rustdag en vrijdag al trainen ze op het circuit dus ik zie ze denk ik wel weer door de straten zoeven zoals afgelopen week dus mensen ik zeg als je de kans krijgt om deze week nog te kijken of wat dan ook zou ik zeggen doen Het is een geweldige sfeer wat er in en rondom het wk heerst
Met een wieler groet zeg ik voor vandaag laat de benen maar even rusten en morgen weer fris en fruitig aan de dag beginnen !

dinsdag 18 september 2012

dagje wk tijdrijden kijken





wk tijdrijden junioren en elite 


Ik had na gisteren niet verwacht dat ik vandaag op dit parcours zou staan en foto's ging maken heb namelijk een wat slechtere nacht achter de rug wegens de verklevingen.
Vanmorgen voelde ik me eigenlijk best goed en ik dacht ach laat ik het proberen het is een straatje verderop als ik meer pijn krijg dan ben ik zo weer thuis geweest.
Heb eerst half uurtje de tijdrit van de junioren gekeken moet zeggen er zaten wel een paar goede dames tussen hoor. Al gooide de regen wat roet erin want er ging nog iemand onderuit paar meter verderop gelukkig stond ze snel weer op en draaiden de benen weer goed rond . Ik dacht maar als ze vanmiddag maar droog weer hebben anders gebeuren er nog meer valpartijen .
Volgens mij had het weer mijn gedachten gehoord vanmiddag trok ik er op uit met wat wind en bewolking langzaam piepte de zon door het bosje en bergje waar ik stond door.
Het zag er meteen een stuk vrolijker uit O wat heb ik genoten van dik uurtje tijdrijden van de elite women .Als derde kwam sablikova langs u kent haar van het schaatsen maar ook dit beheerst zij heel goed hoor mooi houding had ze op de fiets en het geluid van het wiel en alles ik kreeg er gewoon kippenvel van zo heerlijk geluid was dat gewoon echt mooi ! . nadat sablikova gepasseerd was kwam er een spaanse aan die coach ik heb ervan genoten hoe hij haar aanmoedigde het was zelfs op het lachwekkende af maar zo mooi om het een keer echt van dichtbij mee te maken een tijdrit 
Bepaalde rensters hadden geen coaching nodig die werden op een getoeterd tempo omhoog gecoached en somiggen kwamen gewoon stilletjes voorbij 
Na een dik uur ben ik weer op de fiets gestapt richting huis was voor mij lang genoeg geweest ik heb de meeste gezien en dat wilde ik graag !
Want je ziet ze immers niet iedere dag door je straatje passeren 
Heb heerlijk genoten ondanks de pijn toch even heerlijk een praatje gemaakt met de mensen we hebben zelfs thomas voeckler nog zien langs komen en ja hoor ook waar geen camera op zijn neus gericht staat is hij een maffe vogel op het botte af zelfs ach het zal wellicht aan mij liggen 
Nog een paar dagen is het wk hier in zuiden krijg je de kans om er heen te gaan zou ik het zeker doen
Het is een hele ervaring opzicht
liefs .,.,.


maandag 17 september 2012

verklevingen




verklevingen.,.,.,.,.,.,..

Ik moest vandaag bij mijn arts komen omdat ik alweer een tijdje aan het kwakkelen was en ben met mijn gezondheid. Nadat er vorige week bloed geprikt was dat gelukkig mooi in zijn geheel wel goed was. Had ik nog een klacht ja buikpijn heb ik al jaren ik leid zelf aan de afkorting acnes syndroom voluit heet het  Abdominal contageous nerve entrapment syndrome.
Dat houd in een beknelde zenuw in de buikwand naar vele operaties ongeveer 12 operaties met nog 3 andere erbij heb ik helaas veel pijn zoals de bekende acnes pijn wat inhoudt zenuwpijn en zenuwbekneling in de buikwand en de verklevingen van de operaties en voor dat laatste was ik vandaag bij de arts ik had er al een tijdje rekening mee gehouden.
Maar toen het uiteindelijk uit de mond kwam had ik zo iets nee he niet dat ook nog vandaar dat ik me al de hele week niet lekker voelde. Dacht eerst dat het een buikgriepje was was het dat maar paar dagen ziek zijn en opknappen. Helaas bij deze 2 ziektes kan dat niet en is dit echter chronish ik zeg je een ding je went  er nooit aan.
Dit is een soort pijn zoals zeurderig en kloppende  pijn  het kan wel met medicijnen wat onder drukt worden maar omdat ik al van alles in sterke vormen heb noem hier geen namen maar is dus morfine.
Heb ik nu iets voor de verkrampende pijn ik hoop dat dit wat verlichting kan brengen.
Want ik heb mijn hele levensstijl al aangepast en had vanmorgen het gevoel dat ik dat even voor niks had gedaan. 
Maar niets is minder waar omdat ik alles omgegooid heb ben ik er juist trots op dat ik het zo goed volhoud ik beweeg weer meer dan voorheen kon dat niet want dan schoot de zenuw in de knel en deed ik met fysio wat oefeningen .
Maar met kleine stapjes kom ik er wel heb mij zelf nu even een weekje of 2 wat rust gegund ook om dit even te laten bezinken en om weer op krachten te komen want ja ook verkoudheid onder de leden 
als jullie nog tips hebben over verklevingen of over mijn andere ziekte laat dan graag een reactie achter 

zondag 16 september 2012

wk wielrennen dag 1


wk wielrennen dag 1 

Dag 1 is voorbij zoals ik vanmorgen als schreef was het vandaag aan de commerciele ploegen de beurt om te gaan tijdrijden . Het weer zat in ieder geval mee de dames starten vanmorgen met zo een 15 graden nog wat frisjes maar des al niet te min heb ik genoten van een mooie race en mijn complimenten aan l1 dat is de regionale zender hier in zuiden die bestede mooi aandacht aan het vrouwen wielrennen wat vaker mag gebeuren en meer aandacht krijgen op de tv.  Bij rabobank ging het in begin helaas mis prevot de franse had problemen met haar derailleur en de Française  iris van slappendel kwam ten val en brak daarbij haar sleutelbeen nee geen goede voor de rabobank.
Maar des al niet te min heb ik genoten van de koers van het tijdrijden normaal wil ik nog wel eens in slaap vallen als tijdrijden er op is . Maar deze keer gebeurde het niet maar waarvan ik zeker genoten heb was het team AA drink leontien zij werden derde op het wk ploegen tijdrijden en behaalde daarmee brons. 
Vanmiddag moesten natuurlijk ook nog de heren van start ook daar was het mooi weer bij een super strak blauwe lucht boven ons mooie limburg met een stralend zonnetje zoefden ze langs de mensen die langs de kant aan het kijken waren viel natuurlijk op dat het wel een stukje drukker was als vanochtend. Mooi om te zien dat er zoveel volk langs de weg staat 
Ze moesten die o zo leuke lange raarber op (4.5 %) een vals bergje dat kan ik je wel zeggen als je die gehad hebt ga je door naar de volgende klim dat is de Bergseweg (3,3%) en dan door naar de o zo lekkere vreselijke kuitenbijter van een Cauberg van 5,8 % steilste stuk is vanaf het kerkhof tot aan het bruggetje tenminste dat vind ik 
Ook daar kwam rabobank niet aan een medaile Stef  Clemment reed het boven aan de berg even door elkaar maar het kwam ook weer bij elkaar om het zo maar even te formuleren 
Het werd nog goed spannend tussen bmc en quickstep Maar voor bmc viel het op de cauberg ook beetje uit elkaar maar ook zij kwamen met zijn  4e over de streep en mag de belgische commerciële ploeg goud pakken 
dat was het voor dag 1 op naar 9 hele mooie dagen wk wielrennen jullie zullen wellicht meer blogjes deze week tegemoet zien komen 
met een wielergroet 

Wk wielrennen 2012





Wk wielrennen 2012 limburg

Vanaf vandaag staat onze provincie zuid-Limburg in het teken van wielrennen en nog eens wielrennen we starten vandaag met een ploegentijdrit wat nieuw is. Of ja nieuw op dit Wk is het wel nieuw de commerciële ploegen rijden vandaag een mooi stukje in limburg of om te zeggen overal is het wel mooie fietsen maar hier is het toch wel erg mooi heuvels stukje vlak keren draaien en smalle weggetjes .
Ik kijk er al een tijdje na uit om dit wk van dicht bij mee te mogen maken en helaas ik ben wat grieperig hopelijk is het snel over want ik wil toch wel erg graag wat foto's gaan maken deze week en wat sfeer opsnuiven. De hele week is er wel iets te doen van tijdrit tot wegwedstrijden en ik ben wel erg benieuwd wie er op de  Cauberg de regenboog trui mag gaan aantrekken en zich wereldkampioen mag gaan noemen precies over een week zullen we het weten wie van de heren en de dames wereld kampioen is
Hoop dat ik dinsdag en woensdag de tijdrijder's mag zien langs zoeven alleen het geluid al krijg ik kippenvel en om maar te zwijgen wat voor circus er om heen is maar die een x in de zoveel jaar dat het er is verkouden of niet als we er maar even kunnen kijken al is het maar 5 minuten gewoon het geluid en het zien lang zoeven en het aanmoedigen van de ploegleiders wagen .
Ik zal wel foto's plaatsen hier dan kunnen jullie zien waar ik zo van houd
gewoon een fiets een coureur en die gewoon houden van fietsen en dat uitstralen
en over een week weten we het wie hier in Limburg op de cauberg zich wereldkampioen mag noemen
liefs ....

maandag 10 september 2012

over hobbels


Keuzes maken is niet echt makkelijk je hoopt steeds dat je de goede beslissing neemt nu hou ik wel van een uitdaging en van avontuur. Ik zou in oktober als het goed is weer aan de slag mogen met een paar uuttjes te gaan werken en daar heb ik ontzettende de zin en kijk er ook naar uit dat het moment van de arts zegt u kunt  aan de slag. Nu vanmorgen kwam ik er achter dat mijn revalidatie nog even verlengt word want mijn kracht is nog niet optimaal en doorbloeding komt langzaam goed gelukkig dat zijn dingen waar ik al erg tevreden mee ben. Maar waar ik al het meest trots op was ik kan al 10 kg weg duwen ja voor menig iemand is dit een peulen schil om weg te duwen en merk dat het ook steeds beter gaat en daar ben ik ook trots op. Het enige ding is dat ik nog steeds niks gehoord heb over mijn studie die ik nog graag wilde afmaken en diploma nog in wil behalen dan heb ik alles gehaald wat ik wil halen. Het bleek een hele klus te zijn om degene te vinden (ik noem liever geen namen) Bleek nog steeds met vakantie te zijn.
O oke dat kan iedereen heeft recht op vakantie maar had er al even een tijd geleden terug gemaild dus ja vond het wel raar dat er niks over gezegd werd.
morgen maar weer achter aan gaan Dat was nog niet het ergste heb helaas mijn proces verloren tegen de lang studeer boete heb helaas met de bewijzen die ik had niet veel meer kunnen redden ik ben ongeveer 2 jaar geleden toen ik op de operatie tafel lag uitgeschreven geworden zonder ik het wist. Kwam er achter toen ik op school was en kei hard in mijn gezicht gezegd werd wat kom je doen je bent geen student meer alles in gang gezet op deze boete te voorkomen heb kunnen lullen als brugman maar helaas.
Dus we accepteren het half want heb nog een stok achter de deur en misschien kan dat wel helpen ,
Ik hoop dat het me gaat helpen en dat ik de hobbels die ik genomen heb goed uitpakken  .
En wellicht deze week ook nog krijg te horen hoe en wat hoe het met school staat want ik wil toch echt dat ene papiertje nog opzak hebben .
Alles komt wel goed heeft tijd nodig eerst de pijlen weer richten op een goede revalidatie want gezondheid koop je niet zomaar !
dus weer aan de slag
tot snel

woensdag 5 september 2012

Cupcakes




                                            Cupcakes.....

Vandaag kreeg ik een workshop cupcakes maken cadeau erg leuk en van degene die ik het kreeg kent mij heel goed. Want ze weet zelf heel erg goed dat ik ze zelf ook maak en taarten wel van die moderne he ;-)
Ik kreeg het cadeau omdat ze mij al heel lang niet meer gezien had en wel eens wat leuks verdiende en zo konden we weer nieuwe ideeën op doen voor iets wat heel leuk kan gaan worden en waar ik wel vertrouwen in heb !
Toen ik begon met cupcakes te bakken durfde ik ze niemand te laten proeven stel je voor er zit nog een klodder meel in of dat er iets niet gaar zou zijn nou heb me alle scenario's in mijn hoofd gehaald terwijl dit helemaal niet zo was. Ik kreeg juist hele leuke reacties ja dat is van familie en vrienden natuurlijk maar gelukkig zijn ze wel kritisch zijn natuurlijk echte fijn proevers ja wat wil je hier in zuiden is een en al gebak bij de koffie niet dat het iedere dag zo is hoor maar het komt wel vaak voor ja.
Nu werd ik steeds vaker gevraagd voor verjaardagen en feesten en ja wel zelfs een bruiloft waar ik heel trots  op ben denk niet dat vele mensen dit weten van mij maar dit is weer een van mijn ja kan ik dat zo noemen creatief talent o nee verborgen talent ,
Nu ben ik heel benieuwd naar de workshop en tevens mooie foto's ervan te gaan maken en kan niet wachten dus hoop dat we snel samen met vriendin een datum prikken om 2 uur te gaan kneden en bakken en versieren en kijken wat voor talent ik nog meer beschik over het bakken en wat ik nog niet ken want van een professioneel iemand te leren is het aller mooiste wat verstand heeft van zijn vak en ambacht want ja dit zit in nog een echte ambachtelijke bakkerij wat je tegenwoordig nog zelden ziet omdat we meestal ons brood in een supermarkt kopen of het gebak
Nee doe mij nog maar steeds het gebak en brood van een echte ambacteleijke baker dan maar wat meer betalen je weet tenminste dat je met smaak een lekkere boterham eet of een heerlijke gebakje eet
zal er snel iets over posten als de workshop achter de rug is
ik kijk er naar uit maar eerst het Wk wielrennen waar we mooie foto's gaan maken en interessante mensen mogen gaan leren kennen

dinsdag 4 september 2012

Zussen



Zussen

Je kent het wel 2 zussen ze kunnen soms niet met en soms niet zonder elkaar. Tussen mij en mijn zus heeft er altijd een leeftijd verschil gezeten van 7 jaar. Toen ik nog klein was merkte je daar veel van ja zij mocht natuurlijk meer als ik en dan was het ruzie en kon soms flink tekeer gaan:) , Dan was het altijd van ja maar waarom mag zij dat wel en ik niet en dat is niet eerlijk toen ik ouder werd en zij ook zij was toen al in de 20 ik in de pubertijd dat ken je denk ik ook wel werd de ruzie soms erger en praten we niet veel met elkaar ook vanwege dat zij wisselende diensten had en ik overdag naar school ging en in weekend werkte, maar ook ik werd 20 en zij inmiddels 30 werden we steeds closer zij ging samen wonen en onze band werd steeds hechter en hechter ook was ze der toen ik ziek werd zij woonde stukken verder weg en moest met trein en bus komen toch kwam ze altijd op bezoek , We hadden en hebben nog steeds de grootste lol ook mede dat zij adhd heeft en mij goed begrijpt wat er door mijn hoofd voor een drukte gaat zie ik steeds dingetjes die heel herkenbaar zijn en die zij ook had , over een dik jaar gaat zij trouwen wat ik helemaal geweldig vind wat ik nooit achter haar gezocht had want al zeg ik zelf mijn zus is best een vrouwtje apart maar dat ze gaat trouwen vind ik helemaal te gek helemaal vrolijk toen ze het nieuws vertelde ja je kunt je indenken na onze jeugd waar vaak ruzie was tussen ons 2en zijn we naar elkaar toe gegroeid ik de na komer en zij de oudste, Hebben we inmiddels vele leuke dingen samen beleefd zelfs haar aanstaande man is een goede kerel voor haar al zal ik dat niet snel zo tegen haar vertellen maar denk dat ze dat wel weet hoe ik er over denk , Ik wil met dit blog zeggen dat er niks geks is aan een leeftijd verschil tussen zussen of broers en dat ze mij later kregen werd ook wel vaak verwend hoor daar niet van maar wil alleen zeggen dat we een hele mooie band gekregen hebben ondanks ons leeftijd verschil .
En hopelijk blijft onze mooie band steeds meer met mooie momenten die we mogen delen mooier 
liefss