dinsdag 16 oktober 2012

Stroom storing !


Stroomstoring .........


Vanochtend  zaten wij anderhalf uur zonder stroom. We stonden op alles ging goed verwarming aangezet en licht aan en in een keer pats. 
Alles viel uit ik dacht a toch niet weer problemen in die meterkast zaklamp gepakt en gaan kijken maar nee niks te zien !. Toen was het eigenlijk al vrij snel duidelijk in de straat brandde er ook geen verlichting zal wel weer een storing zijn.
Enexis gebeld en jawel hoor een kabel breuk om 6:45 uur beter tijdstip kun je niet bedenken.
Nou dan maar de kaarsjes aan dikke kaarsen bij elkaar gezocht. Ach t was best gezellig hoor maar t werd koud en kouder en duurde maar dat het buiten wat lichter werd .
En ja dan nog t probleem koffie maken waar was de filter als je al zolang een senseo apparaat hebt dan ben je t wel goed gewend dus op jacht naar een filter en losse koffie bingo die hadden we binnen 10 min gevonden maar o wat was dat lang geleden.
Maar zo zie je toch wel hoe goed we het gewend zijn stroom vanzelf spreken water warmte enzv en als het dan eens anderhalf uur niks heb dan vloek je toch wel. Ach dacht ik we zullen het er het beste van maken en opzicht was het weer eens wat anders als normaal maar dacht bij mezelf als het maar niet langer duurt dan paar minuten uur verder nog niks .
De buurman bleek ook niks te hebben en andere kant ook niet dus eerste reactie was hebben we niet betaald o nee dat gaat automatisch gelukkig .
Zie je hoe je t gewend bent en dat alles automatisch gaat klik licht aan hop radio aan en ipad enzv gelukkig had ik me iphone opgeladen en kon ik al snel via twitter lezen dat het om redelijk groot gebied ging
Maar gelukkig rond 9:10 deed alles het weer en kon iedereen zich gaan wassen koffie drinken en wasjes draaien enzv
Hopelijk was dit de laatste keer geweest dit was de 2e keer alleen duurde deze langer maar goed het was een anderhalf uur en alles was goed verlopen en goed op de hoogte van alles behalve de gemeente kan in zo situatie wel iets vriendelijker handelen als meteen beetje raar te reageren maar ach 

met een licht groet 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten