maandag 2 december 2013

Vriendschap !


Vriendschap 

Vorige week zat ik wat te chatten op facebook ! Tot opeens schermpje opeens oplichtte.
Denk huh die naam ken ik en jawel hoor een jeugd vriendin van mijn middelbare school ! 
We zijn met beetje roddels en ruzie toen uit elkaar gegaan ik lag in ziekenhuis was niet veel op school. Maar er werd dus wel over me geroddeld belde keer kwaad op naar me en ik had van alles gezegd ! Huh hoe wil ik kunnen roddelen als ik onder narcose ben geweest en aan het bijkomen ben van operatie !
Helaas geloofde ze hun in plaats van mij. Deed heel veel zeer dat ik haar daardoor kwijt raakte en dat ze hun geloofde ! Ik stond machteloos kon niks doen vanuit ziekenhuis. 
En steeds meer vrienden haakte af ik dacht zo nu leer je je echte vrienden pas kennen als je iets doormaakt en ze je geen steun geven ! 

Na veel gezeik van anderen besloten om gewoon mijn eigen weg in te gaan ! Nu 3 of 4 jaar later ik sprak haar weleens via FB maar dan was het hallo hoe gaat het zus en zo ! Fijne feestdagen maar niet meer die gesprekken wat we voorheen hadden.
Maandag kwam ze met hele uitleg over alles ik wist wel dat er iemand achter zat waar ik dus nu ook nog mee bevriend ben. En denk dat ze t niet leuk vind dat ik met haar weer contact zal hebben ! Maar interesseert me geen moer meer. Door haar heb ik mijn jeugd vriendin niet kunnen feliciteren met geboorte van der zoontje enzv ! Ze zal wel weer zeggen waarom ga je met die kletser om ze heeft je zoveel aangedaan !
Achteraf bleek dat zij er ook bij was betrokken met kletsen enzv ! Nu ben ik nogal snel vergevingsgezind ! En voor beide ik wil graag weer met haar kunnen praten ! zonder dat de ene me uitmaakt met al wat mogelijk is ! 

Na zo 3 uur kletsen over van alles en nog wat kwamen we tot de conclusie dat we elkaar misten we deelden praktisch wel alles ! En nog steeds is die band eigenlijk nooit kapot gegaan ze is nog altijd zelfde als voorheen. spontaan,meeleven,grappig, en vooral belangrijk ze begrijpt me hoe ik me voel !
En dat heb ik toch echt gemist zo vriendin waar ik mij niet bij hoef in te houden en gewoon lekker bakkie koffie kan drinken en gezellig kletsen ! En het zoontje leren kennen ! 
We kwamen tot de conclusie dat ze meer kapot hebben gemaakt dan we wilden. Maar helaas hebben we dat toen toegelaten. Nu zijn we een stuk ouder en wijzer :) en hebben we alles besproken wat ons eigenlijk dwars zat en beginnen met een nieuwe schone lei is beter als oude koeien uit de sloot halen !

Meteen afgesproken volgende week komt ze op bezoek met zoontje ! en eens heerlijk bijkletsen en wat die andere erover zegt das haar probleem ! \
Ik ben blij dat ik haar weer naar zoveel jaar zie ! 
Blij mee dat we elkaar weer hebben teruggevonden ! zo uit het niets. 
En met die zogenaamde vrienden heb ik afgesloten dat hoofdstuk !
op naar de dag dat we elkaar gaan terug zien !