zondag 10 maart 2013

lange update ......

Zo weer eens een update !!

Laat ik beginnen bij ongeveer 2 weken geleden, moest mij weer melden in het ziekenhuis vanwege mijn ribbenkast !
Zo gedaan zo gezegd kwamen daar binnen mijn vaste pijnarts die ik nu al dikke 8 jaar daar heb zitten. kwam per toeval of ook weer geen toeval erachter. Dat ik geen acnes zenuw daar klem heb zitten maar wel zenuwpijn rond de thorocale rib en wervels. Door de vele operaties en andere dingen is dit helaas chronisch nu denken jullie maar huh waarom komt hij er nu achter en niet paar jaar eerder ! 
Nou omdat het zich bij mij naar acnes syndroom lonkte en ook weer niet . Maar dat terzijde ga ik nu geen uitleg over geven. Maar ik stond wel vol verbazing en was stil en dat heb ik zelden, nou kreeg advies door te gaan met de zenuwpijnstilling om ook het centraal zenuwstelsel tot rust te krijgen, en dan natuurlijk nog de manueel therapeut in combinatie met injecties ! en als nodig is naar de nieuwe arts of nieuw is ie niet heb hem al vaak genoeg gehad. Maar komt er op neer dat dit voorlopig de behandeling is. en ik eigenlijk wel eventjes zo wil houden tenzij de pijn de spui gaten uit loopt !

Afgelopen week controle hb waardes die bleken goed te zijn gelukkig slaag ik daar eens met 8,4 ;-)
Behalve de vitamine B12 die waren helaas weer gezakt al verwachte ik dat wel weer. Omdat ik die stof niet al te goed opneem ! nou woensdag het bericht dat ik mocht stoppen met hart medicatie die al afgebouwd was maar geen tussenstop tablet ervoor was ! en dan de oxycontin die werd ook stop gezet want daar was ik ook al heel stuk met geminderd maar ook geen tussen tabletje er voor was .
Dus dan moesten we aan de ontwenning en zoals ik het noem heb vandaag dag 4 gisteren had ik de ergste dag zweten,trillen,koud enzv net als de griep alleen van de ontwenning pijn medicatie !
En waarom ik moet ontwennen is omdat anders de zenuw pijnstillers niet voldoende hun werk kunnen doen oftewel averechts werken !
Maar we zijn der nog niet ! nog tot woensdag of donderdag hebben we de week om :)

En kwa manueel therapie en injecties merk ik meer baat bij injecties die de boel soepel houden ipv het gekraak ! Maar daar heb ik natuurlijk geen kennis van ik voel wat ik voel en dat houden we dan maar ook netjes bij. 
Maar ook dit zetten we door in combinatie met injecties 
Dus we zijn nog eventjes zoet 

zo weer eens een update eruit geknald bij deze ...