woensdag 20 februari 2013

Een drukke week !!






Drukke week !

Afgelopen weekend had ik letterlijk een flinke terugval kwa acnes syndroom ! ik had in een halfjaar tijd nog geen kramp steek meer gehad ! Ik lag zaterdagavond op de bak niks aan de hand en ik kreeg plots uit het niets een niesbui zoals die ook weer in niets verdween !
Schoot onder mijn ribbenboog waar de zenuw van acnes syndroom dus loopt flink in de knel en het was flink prijs .
Ik kreeg de ene pijn aanval na de andere steek en kramp aanval te verduren normaal is het na 6 minuten wel weg nu meer als een uur.
Na dik uurtje plat gelegen te hebben dacht ik dat het verdwenen was nou niet dus kwam overeind en bingo de volgende kwam erop !

Toen maar besloten om beneden te slapen want mijn lichaam had geen energie meer om na boven te verhuizen. Dus maar een nachtje bank en jawel hoor rust deed wonderen , al was ik die zondag helemaal op en moe dus dat werkt dan ook wel op je humeur !
Ik heb eens flink gescholden en wat muziek erbij opgezet en dat deed goed :)
Voor de rest was mijn weekend toch nog leuk hoor ;) Hele lieve vrienden die mij er altijd doorheen slepen als ik weer eens even zo bui heb .

Aankomende week of ja we zitten al op woensdag , maandag was mijn energie pijl nog niet echt top maar toch al beter wat het moest zijn. Flink geleerd voor het examen dat ik gisteren had , voor de rest eens even flinke wandeling gemaakt met de hond en de voortgang van het bouwplan bekeken altijd wel interessant

Dinsdag examen avond ik was er zelfs niet zenuwachtig voor zal wel komen omdat ik er flink vertrouwen in had, dat het wel goed kwam. 
Gisterenochtend even wezen sporten , dat viel vies tegen na hele lange tijd niks hebben kunnen doen vanwege operatie enzv ! Was ik toch blij dat ik weer ben kunnen gaan deed goed om te zien dat toch nog soepel over de loop band ging ;)
S'avonds was er dan dat examen ja van examen krijg je uitslag maar wanneer dat die komt i dont know ! Naar mijn gevoel heel goed gemaakt dus verwacht wel een goed punt mag ik hopen !

Morgen dan weer naar Eindhoven voor mijn portie manueel therapie en dan zit mijn week er bijna op ! en ik zal je zeggen ik heb nu weer teveel gedaan dus weer gaan doseren . Al blijft dat nog steeds erg moeilijk en dat is wat ik nog eens moet gaan leren denk ik zo ?
Volgende maand weer de onderzoeken naar het HB dat laatst trouwens goed was dus verwacht dan ook.
Wat alleen altijd spannend is is hoe hoog het B12 gehalte is dus we wachten weer netjes af

Nou dat was toch een langere update dan ik verwachte !
Tot snel.... met wellicht een goed punt en weer een langere update